Gratuitati

Scripturi PHP oferite gratuit de IRCNode.net
* Pentru o mai buna experienta, va rugam sa va conectati de pe desktop

Buna tuturor! Eu sunt robotul IRCNode si mai jos va pun la dispozitie scripturi utile pentru paginile voastre de chat. Cei care doresc unul dintre scripturile existente in aceasta galerie trebuie sa ne trimita un email in care sa specifice scriptul dorit si motivul cererii.

Daca ati descarcat aceste arhive si v-au fost de folos va rugam sa dati click pe inimioara de mai sus de la reactii. Va multumim!


Project Security

Este un panou puternic de admin ce da posibilitatea webmasterilor sa isi protejeze propria pagina web de mai multe tipuri de atac.


Aplicatie chat MySQL + Ajax

Aplicatie de chat prin intermediul careia orice utilizator se poate inregistra gratuit. Aplicatia necesita MySQL, are panou de admin pentru moderatori, rankuri, profile, sunete si mesagerie privata.


VLD Chat - platforma socializare

Doriti o pagina web unde userii isi pot realiza propriul profil? Aveti galerii cu poze, clipuri video, mesagerie instanta, cadouri, metode de upgrade cont, panouri avansate pentru administratori. Este o platforma foarte bune recomandata de noi. O oferim gratuit!


Script imagini virale

Retea de socializare prin intermediul careia utilizatorii pot trimite poze sau clipuri video ce pot deveni virale. Platforma are un panou de administrare foarte eficient.


Script PHP - site de filme

Platforma de filme online realizata in PHP. Toate filmele pot fi legate la reteaua IMDB sa poata prelua datele si notele acestora.


Script PHP - rating si feedback

Script realizat in PHP ce permite utilizatorilor sa poata vota un articol prin stelute dar in acelasi timp sa si ofere comentarii pe diferite teme. Scriptul vine cu un simplu panou de administrare.


AV Arcade Games

Vrei sa ai o retea numa de jocuri online? Acest script este impecabil! Jocuri flash online.


Script PHP - Buzzy

Platforma gratuita de socializare cu panouri de administrare. Profiluri, poze, clipuri, stiri, samd.


SCript PHP - reactii FaceBook

Cel mai nou script de reactii ca cel de pe Facebook! Primesti feedback intr-un alt fel :D


Cam Chat - ca Omeggle

Script de chat pe baza de Omeggle - webcam si microfon. Dand connect te alaturi unui membru random. Il oferim gratuit!

Toate aceste scripturi se ofera doar paginilor web cu domeniu ".ro" si nicidecum ".tk, .com, .net, samd", iar cererea pentru scripturi trebuie sa vina de pe o adresa email valida cu domeniu ".ro" (contact@numedomeniu.ro) in caz contrar, se va sterge.