Ai o intrebare?

V-am pus la dispozitie cateva raspunsuri pe care le cautati!


* Pentru o mai buna experienta, va rugam sa va conectati de pe desktop

FAQs


IRCNode.net este o retea privata de socializare prin intermediul caruia orice detinator de server IRC isi poate promova reteaua in mod gratuit. Cu ajutorul acestui sistem, poti avea utilizatori pe chat chiar daca nu detii un site web, deoarece vizitatorii pot intra de pe o pagina pe alta.

Utilizarea siteului

Cum ma pot inregistra pe site? Este necesar un cont?

Vizitatorii pot accesa site-ul fara nicio problema, insa daca se doreste accesarea anumitor pagini, precum galeria de descarcari, acolo intr-adevar necesita un cont. Realizarea unui cont pe site se face in cateva secunde si ofera mai multe beneficii.

Deci de ce este bine sa ne inregistram?

 • Aveti acces la pagina de chat
 • Puteti trimite mesaje private intre membrii inregistrati, deasemenea se pot seta avatare de profil
 • Puteti accesa pagini dedicate membrilor retelei
 • Cei ce au anumite rankuri beneficiaza de anumite facilitati

Care sunt accesele pe acest site?

Odata cu inregistrarea contului, fiecare membru are acces 1, adica simplu utilizator. Celelalte accese pe care un membru le poate obtine sunt:

 • Moderator de chat - acces limitat la unele comenzi pe chat
 • Administrator de chat - are acces atat la panoul de admin al chatului cat si asupra tuturor paginilor de pe site
 • Moderator radio - are acces la pagina cu dedicatiile utilizatorilor
 • VIP - are acces la pagina +18 unde exista un chat fara perdea, iar accesul este platit si are posibilitatea de a descarca fisiere oferite de staff

Cum imi pot reseta parola?

Momentan reteaua noastra nu permite accesul la editarea contului sau resetarea parolei. Aceasta poate fi modificata doar de catre un administrator de aceea recomandam ca datele personale sa vi le notati undeva. In cazul in care un membru isi uita parola, este necesar sa trimita un email la submit (arond) ircnode.net cu numele de utilizator, adresa de email (valida), parola veche si noua parola iar noi vom raspunde cu confirmarea noii modificari.

Alte intrebari frecvente

Cum aplic pentru serverul meu de chat?

Ca sa trimiti serverul tau de chat trebuie sa folosesti pagina de contact si toate datele sa le completezi in acel formular. Pe baza datelor tale, administratorii acestei retele vor adauga serverul in lista alaturi de celelalte care sunt deja promovate si in functie de calitatea serverului, a traficului si a administrarii vei primi o nota atat pentru serverul propriu zis cat si pentru cele mai importante canale de chat.

Deci trebuie sa se ia in calcul urmatoarele:

 • calitatea serverului IRC
 • traficul de pe site
 • calitatea conversatiilor de pe cele mai populare canale de chat

Pe acest site, imi pot face cont?

Raspunsul este DA! De acum va puteti inregistra gratuit pentru a putea accesa pagina de chat. Deasemenea, daca nu doriti inregistrarea puteti beneficia de acces ca si vizitator (guest) o facilitate oferita de stafful nostru. In viitor este posibil sa aveti nevoie de cont pentru a putea descarca anumite scripturi si fisiere mIRC.

Serverul meu nu mai exista, il mai pastrati in lista?

Sunt permise serverele de tip adult?

Raspunsul este da! Adaugam orice tip de server pentru ca la fiecare server acordam o nota. Fiecare nota dovedeste calitatea serverului, nivelul de conversatii insa aici nu includem si traficul IRC.

Cu cat nota unui server este mai mica cu atat mai mult detinatorul respectiv trebuie sa faca modificari astfel incat utilizatorii sa fie multumiti. Un management prost duce automat la pierderea utilizatorilor respectiv la o proasta calitate a conversatiilor iar aici ne vom referi la injurii, spam, flood, samd.

DEZACTIVAT: La ce se refera IRC Admin din meniul chatului?

IRC Admin este panoul administratorilor si contine mai multe facilitati dedicate acestui portal web in felul urmator:

 • IRC Antiflood: contine panou de configurare pentru serviciile antiflood, antisql injection, samd;
 • IRC Services: panou de configurare si management pentru serverele IRC (Anope, Unreal);
 • IRC Monitor: verifica la diferite intervale de timp statusul fiecarui server IRC, anuntandu-ne cand un server este offline;
 • IRC Search Engine: este robotul nostru web care ne indexeaza toate paginile de chat deja existente online.

Toate aceste panouri pot fi accesate doar de cei din staff, iar orice incercare abuziva din partea unui utilizator se va sanctiona cu ban permanent pe site.

Ce sunt scripturile de mirc?

Scripturile de mirc sunt niste fisiere scrise intr-un anumit limbaj de programare care ofera pe langa functionalitatile de baza jocuri, aplicatii, meniuri sau altele. Sunt multe persoane care au invatat mSL si care au un script de mirc personalizat de aceea fiecare script are un stil aparte dovada unicitatii creatorului. Pe langa scripturile de baza, mai se gasesc si scripturi de remote ce au la baza boti de seen, comenzi pentru controlul unei camere de chat sau administrarea unor utilizatori. Alte scripturi sunt destinate jocurilor online precum trivia, scrabble, fazan, spanzuratoarea, samd.

Pe pagina noastra de download puteti gasi cele mai populare scripturi de mirc, jocuri, scripturi tcl si anumiti boti populari pe serverele de chat romanesti.

Ce sunt gratuitatile?

Sunt scripturi sau platforme scrise in php sau html pe care noi le oferim gratuit doar unui anumit segment de clientela. Ne putem referi la scripturi chat gratuite, teme wordpress, retele de socializare, jocuri flash, anumite coduri sursa, samd. Pentru a intra in posesia acestora, trebuie sa intrati pe pagina dedicata acestora si sa urmati instructiunile precizate acolo.