Intrebari si Raspunsuri

IRCNode.net este o retea privata de socializare prin intermediul caruia orice utilizator sau vizitator poate comunica cu o alta persoana la nivelul textului. Aceasta pagina va ofera cateva raspunsuri la unele neclaritati. Pentru orice alta situatie creata va rugam sa ne contactati.


Accesul catre aceasta retea este gratuita cu exceptia conturilor de administratori sau moderatori.

In ceea ce priveste accesul la messenger, raspunsul va fi DA, deoarece acesta ofera unele facilitati precum editarea propriului cont, notificari si mesagerie privata dar si accesul catre alte optiuni de pe pagini. Datele personale cat si conversatiile cu alte persoane sunt importante, asa ca va recomandam sa va creati un nou cont.

Accesele pentru anumite rankuri sunt taxabile, acestea putand fi: administrator, moderator, dj sau vip. Pentru tarife, vedeti pagina dedicata.

In momentul actual, parola unui utilizator se poate reseta doar de catre un administrator, asta din motive de siguranta. In cazul pierderii unei parole, putem fi contactati de pe adresa de email pe care contul a fost inregistrat.

Reteaua noastra pastreaza atat mesajele publice cat si cele private, insa arhiva este afisata fara interlocutor. Aceste mesaje sunt pastrate in cazul in care apar anumite situatii unde este necesara interventia unuia dintre administratori. In unele cazuri, dupa 5,6 luni aceasta este stearsa de un moderator.

Reteaua va pune la dispozitie anumiti termeni si conditii pe care utilizatorii au obligatia sa ii respecte. In caz contrar se aplica anumite masuri preventive impotriva: limbajului urat, spam, flood de mesaje, conturi false sau alte situatii. Una dintre masuri este reprezentata de avertismentul dat de moderatorii prezenti. Se permit cateva astfel de avertizari insa daca situatia persista, atunci utilizatorul poate fi interzis pe o durata nedeterminata de timp. Pentru ca un user sa poata reintra mai devreme de perioada interdictiei, aceasta poate trimite un email catre noi. Noi recomandam membrilor sa isi petreaca timpul cat mai placut.

Pagina noastra de chat a fost optimizata aproximativ pentru orice dispozitiv mobil insa ca accesul pe chat sa fie cat mai flexibil recomandam utilizarea unui smartphone. Cei care doresc, pot intra de pe tableta sau chiar de pe propriul calculator.