PremiumChat.roStaff

BLKoldSUN
Abby
ThePoet
CrazyGirl

Ce este PremiumChat.ro

PremiumChat este o pagina dedicata socializarii prin care utilizatorii pot interactiona instant prin mesaje. Pe aceasta platforma, utilizatorii se pot inregistra in mod gratuit sau pot utiliza reteaua ca tip vizitator, insa facilitatile vor fi limitate (precum mesajele private).

Trecut

Pana sa apara aceasta retea de chat, am participat la dezvoltarea altor retele precum www.RomaniaChat.ro, www.Chetuieste.com sau IRCGate.ro retele care in timp au fost abandonate. In momentul actual, romaniachat.ro inca mai exista dar doar sub tutela lui "Barcelona" cu care am colaborat cativa ani. In afara de aceste retele IRC, de-alungul timpului am invatat limbaje de programare printre care si mSL - mIRC Scripting language motiv pentru care am si inceput sa dezvolt scripturi si addonuri pentru chat (fie ele aplicatii sau jocuri).

Timpul a dovedit ca retelele IRC sunt costisitoare si necesita foarte mult timp pentru administrare si din aceasta cauza a trebuit sa ne reorientam catre un alt sistem mai simplu dar care sa ofere aceleasi facilitati ca si un server IRC: camere de chat, accese (rankuri), panouri de administrare, comenzi pentru chat, emoticonuri, sunete, mesagerii private, samd. Toate aceste lucruri se pot regasi pe aceasta platforma ce functioneaza pe baza de PHP, MySQL si Ajax cu un load mic de resurse. Platforma este una platita si modificata pentru necesitatile noastre:

  • Am adaugat rankuri noi
  • Am editat temele default pentru logare / inregistrare / chat / profil, samd.
  • Am adaugat pagini pe baza acceselor: pagina de dedicatii pentru DJ, gratuitati pentru membri care isi platesc accesul VIP, samd
  • Comenzi noi, etc

Pagina de chat este una intr-o continua schimbare, asa ca in fiecare zi pot aparea lucruri noi.

Prezent si viitor

Aceasta retea de chat este activa inca din 2017 (Iulie) si sper ca ea sa existe poate chiar si dupa, insa depinde si de voi cum participati la dezvoltarea ei.

Suntem deschisi la tot ceea ce inseamna nou/sfat/feedback de la voi, asa ca oricand ne puteti contacta pe adresa de email de pe pagina de contact.

14 ani activitate in domeniu

Ideile ne-au tinut alaturi de utilizatori. Ne face placere sa intalnim noi oameni cu imaginatii bogate.

Apreciati de zeci de utilizatori

Cei care cunosc istoricul nostru, apreciaza fiecare parte din rodul muncii noastre. Va multumim!

Cum ne puteti contacta


Intervale disponibile

  • Luni - Vineri: 9am -> 5pm
  • Sambata - 9am -> 2pm
  • Duminica - Nu se raspunde la mesaje