Despre IRCNode.net

Informatii cu privire la aparitia acestei retele web
* Pentru o mai buna experienta, va rugam sa va conectati de pe desktop

Ce este IRCNode.net

IRCNode este o pagina dedicata socializarii prin care utilizatorii pot interactiona instant prin mesaje. Pe aceasta platforma, utilizatorii se pot inregistra in mod gratuit sau pot utiliza reteaua ca tip vizitator, insa facilitatile vor fi limitate (precum mesajele private).

Trecut

Pana sa apara aceasta retea de chat, am participat la dezvoltarea altor retele precum www.RomaniaChat.ro, www.Chetuieste.com sau IRCGate.ro retele care in timp au fost abandonate. In momentul actual, romaniachat.ro inca mai exista dar doar sub tutela lui "Barcelona" cu care am colaborat cativa ani. In afara de aceste retele IRC, de-alungul timpului am invatat limbaje de programare printre care si mSL - mIRC Scripting language motiv pentru care am si inceput sa dezvolt scripturi si addonuri pentru chat (fie ele aplicatii sau jocuri).

Timpul a dovedit ca retelele IRC sunt costisitoare si necesita foarte mult timp pentru administrare si din aceasta cauza a trebuit sa ne reorientam catre un alt sistem mai simplu dar care sa ofere aceleasi facilitati ca si un server IRC: camere de chat, accese (rankuri), panouri de administrare, comenzi pentru chat, emoticonuri, sunete, mesagerii private, samd. Toate aceste lucruri se pot regasi pe aceasta platforma ce functioneaza pe baza de PHP, MySQL si Ajax cu un load mic de resurse. Platforma este una platita si modificata pentru necesitatile noastre:

  • Am adaugat rankuri noi
  • Am editat temele default pentru logare / inregistrare / chat / profil, samd.
  • Am adaugat pagini pe baza acceselor: pagina de dedicatii pentru DJ, gratuitati pentru membri care isi platesc accesul VIP, samd
  • Comenzi noi, etc

Pagina de chat este una intr-o continua schimbare, asa ca in fiecare zi pot aparea lucruri noi.

Despre autor

Fondatorul pentru IRCNode.net sunt eu, BLKoldSUN activ inca din anul 2005. Fiind prezent pe multe retele IRC am inceput sa capat experienta si in timp am invatat multe lucruri care se pare ca mi-au fost de folos.

Sunt prezent pentru ca imi face placere sa socializez cu internautii, sa-mi fac noi prieteni dar totodata sa si creez un mediu propice pentru acestia, acolo unde altii au esuat. Nu ma consider o persoana perfecta pentru ca nici nu sunt, insa mereu m-am implicat sa creez, sa particip la noi proiecte ce au la baza mediul online.

Hobby: muzica, grafica, chatul, calatoriile, sportul (fitness, fotbalul, tenisul, samd)

Prezent si viitor

Aceasta retea de chat este activa inca de anul trecut din 2017 (Iulie) si sper ca ea sa existe poate chiar si dupa mine, insa depinde si de voi cum participati la dezvoltarea ei.

Suntem deschisi la tot ceea ce inseamna nou/sfat/feedback de la voi, asa ca oricand ne puteti contacta pe adresa de email de pe pagina de contact.