Acest document acopera...
 • 1) Comenzi
 • 2) Comenzi viitoare
 • Comodo SSL
  1) Comenzi

  Aceasta platforma ofera administratorilor si moderatorilor posibilitatea de a modera canalul cat mai usor prin intermediul unor functii precum comenzile.

  /kick utilizator

  Comanda kick iti permite sa deconectezi un utilizator de la chat. Ei vor putea reintra pe chat, insa ca prim avertisment este destul de util. Pentru a da afara un user, sintaxa corecta este "/kick user". Utilizatorul este deconectat instant de pe chat si i se va afisa un mesaj.
  /ban utilizator
  Comanda de ban este asemanatoare cu cea de kick. Diferenta insa este ca acel utilizator ce a primit ban nu se va mai putea conecta numai daca cineva ii va scoate interdictia. Pentru a da ban, sintaxa corecta este "/ban utilizator". Utilizatorul va fi deconectat instant cu mesaj de ban.
  /warn utilizator mesaj
  Avertismentele sunt utile atunci cand doresti sa capeti atentia cuiva, in special daca acesta nu respecta una din reguli (ex: vorbitul vulgar). Pentru a da un avertisment, sintaxa corecta este "/warn utilizator mesaj".
  /prune
  Comanda /prune va face ca mesajele de pe camera respectiva de chat sa dispara. Daca doresti sa stergi toate mesajele de pe toate camerele de chat, modulul Global Maintenance este mai eficient. Sintaxa corecta este "/prune".
  /announce mesaj
  Mesajele globale pot fi date doar de catre administratori si sunt utile cand cineva doreste sa faca un anunt important de retea. Sintaxa corecta este "/global mesaj".
  2) Comenzi ce vor fi aplicate pe viitor
  • /shun utilizator: aceasta comanda va face ca utilizatorul sa nu mai poata tasta pe chat
  • /access add admin utilizator: aceasta comanda va adauga un nou utilizator la rankul de administrator
  • /access add mod utilizator: aceasta comanda va adauga un nou utilizator la rankul de moderator
  • /access add vip utilizator: aceasta comanda va adauga un nou utilizator la rankul de vip
  • /access add dj utilizator: aceasta comanda va adauga un nou utilizator la rankul de dj


  Mergi pe pagina de autentificare