Accesul

Accesul sau rankul reprezinta un drept de acces oferit de staff-ul retelei de chat ce ofera posibilitatea utilizarii a mai multor functii pe platforma respectiva. De multe ori, acest acces se ofera gratuit unor categorii de utilizatori sau se plateste.


Administratori

Administratorii in 99% din cazurile intalnite de voi reprezinta acei utilizatori cu cel mai mare grad de acces pe o retea de chat. Acestia fie sunt detinatorii sau doar au acces oferit de unul din fondatori. Avand acces maxim (in functie de rankurile platformei) acestia pot controla majoritatea facilitatilor de pe chat.
In ceea ce priveste regulamentul, ei sunt foarte stricti iar sanctiunile sunt imediate.

  • Cunostinte necesare: HTML, PhotoShop/Illustrator (sau orice alt soft de grafica), WinSCP, Putty (SSH) iar optional PHP, JS, VB .NET sau C#.

Moderatori

Moderatorii sunt niste utilizatori cu un acces mai mic pe chat, iar ei pot utiliza doar comenzile puse la dispozitie precum /kick, /ban sau /warn. Accesul de moderator presupune monitorizarea camerei de chat pentru ca regulamentele sa nu fie incalcate (spam, jigniri, repetare abuziva, boti, samd). Trebuie stiut faptul ca moderatorii nu sunt platiti sa va urmareasca, iar totul se face pe baza de voluntariat asa ca daca sunt utilizatori ce incalca unele reguli si nu sunt sanctionati, asta inseamna ca acei moderatori nu sunt la calculator fie sunt deconectati de pe chat. In aceste cazuri, ne puteti contacta prin email cu situatia intampinata si vom incerca sa luam masurile necesare.

Utilizatori VIP

Accesul de VIP poate fi interpretat in mai multe feluri ca acces pe o retea, insa la noi pe chat, acest tip poate fi obtinut fie prin: donatie, gratuit de catre administratori sau in functie de XP-ul fiecarui utilizator (ex: vechime). Pentru noi, cei care au acces de VIP sunt foarte bine vazuti si de incredere, tocmai din acest motiv, VIP-ul este un acces important pe chat.

Moderatori de radio (DJ)

Moderatorii DJ nu sunt cei ce au acces si la comenzile de /kick sau /ban, deci sa nu le incurcam. DJ sunt persoane ce au ca pasiune broadcastul live la radio si preluarea preferintelor muzicale trimise de ascultatori.

  • Cunostinte necesare: Sam Broadcaster,WHM Sonic, lucrul cu scripturile de shoutcast/icecast, experienta anterioara pe acest domeniu reprezinta un avantaj personal.

Grupul fetelor

Grupul fetelor este un grup destinat doar persoanelor de sex feminin. Am adaugat acest grup deoarece dorim ca fetele sa iasa in evidenta mai usor in lista utilizatorilor si este mai distractiv. Momentan acest grup nu prezinta nici o facilitate.

Utilizatorii inregistrati

Utilizatorul reprezinta acea persoana ce acceseaza aceasta pagina si care se poate inregistra gratuit pe chat. Implicit, acestuia nu ii este atribuit niciun acces ci poate avea acces doar la facilitatile nivelului respectiv de chat (chat public, chat privat, acces la emoticonuri, sunete, etc). Utilizatorii cat si ceilalti ce acceseaza aceasta retea au obligatia de a respecta regulamentele impuse de catre staff.

BOTI

Bot este reprezentat de un cont fals ce este programat de catre o persoana sa se inregistreze pe un site pentru anumite interese precum spam sau flood. Acesti boti pot fi identificati in lista cu o mica iconita de robotel. Pe pagina noastra de chat acestia sunt inofensivi, iar rankul le este setat manual de catre un moderator.